TSTRANSCO 44 Junior Accounts Officer Jobs Notification 2018

Ads by Google
The Transmission Corporation of Telangana Limited (TSTRANSCO) Hyderabad announced Junior Accounts Officer recruitment notification filling up TS TRANSCO offices 44 Positions, Good opportunity for BCom or Mcom 1st class posses are eligible to submit online form before last date 11.09.2018

TS TRANSCO Recruitment JAO 44 Posts
 
TS TRANSCO JAO Examination Dates
Payment of Fee start: 27-08-2018
Application Submission Starts: 28-08-2018
Fee Last Date submission: 11-09-2018
Last Date Online Form submission: 11-09-2018
Date of Exam: 30-09-2018

Education Qualification: Must posses BCom First Class or MCom First class or CA/ICWA-Inter

Age Limit: age limit 18 yrs to 44 yrs

Fee:
Processing Fee: Each applicant require to pay Rs.100 online processing fee
Examination Fee: Rs.120 exam fee for General, No fee for SC/ST/BC candidates

How to Apply
TSTRANSCO JAO Online Form Submission: applicants should pay the prescribed fee first and take paid receipt with Journal Number in the first instance. Next go to Transco online form link under CGG gov in website, upload the scanned copy of passport size photograph & signature and then invariably fill the relevant fields in the application, get acknowledgement.

TSTRANSCO JAO Recruitment Important Links 

TSTRANSCO JAO Notification 2018

TSTRANSCO JAO Online Application

JAO Detailed Vacancy

JAO Syllabus

TSTRANSCO Junior Accounts Officer Notification Some Useful Question & Answers

1) I am Degree passed in B.A Can I apply for JAO?
Ans: No. Candidates only passed Bachelor of Commerce (BCom) or Master of Commence or CA ICWA Inter passed with first division can apply

2) What is salary package?
Ans: The scale of pay for These posts 34630-1425-36055- 1700-44555-1985-54480-2280-56760

3) What are the present zones in TS Transco?
Ans: a) South Zone: Hyderabad, Ranga Reddy, Medak, Mahabubnagar and Nalgonda
b) Northern Zone: Warangal, Adilabad, Karimnagar, Khammam and Nizamabad

4) When will JAO application starts?
Ans: 28 August 2018

5) What is the procedure for JAO posts selection?
Ans: the selection of candidate 100%onWritten examination only

6) What are qualifying marks in written exam?
Ans: For OC-40%, BC-35%, SC/ST-30%, PH-30%

7) Where is Posting?
Ans. Candidates appointed shall work wherever posted in the jurisdiction of TSTRANSCO for a minimum period of 3 years

8) What is the JAO written examination date?
Ans: 30 September 2018 from 2 PM to 4 PM

9) When JAO hall ticket download?
Ans: From 24th September 2018

10) What is Centre for written examination?
Ans: the written exam of JAO will be held at different centers in the GHMC area.

2 comments:

  1. i have passed in second class B.Com can i apply for JAO

    ReplyDelete
  2. Hi,

    As per Notification: Education Qualification is

    "Must possess B.Com 1st Class (or) M.Com 1st
    Class from any recognized University in India or
    pass in CA/ICWA-Inter"

    Sorry to say B.Com 2nd Class not eligible

    ReplyDelete

Comment using Google Account (Gmail) to get Quick Reply.